Regulament Campanie Audit Securitate Web iunie – iulie 2014

Organizatorul

Organizatorul campaniei “Audit Securitate Web iun-iul 2014”, denumita in continuare Campania, este site-ul ideacity.ro, marca a S.C. IDEA CITY S.R.L., inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti, Romania cu nr. J40/1668/2008.

Durata Campaniei

Campania se desfasoara in perioada 18 iunie – 31 iulie 2014 si este compusa din doua etape. Prima etapa consta in inscrierea site-urilor in campanie si dureaza pana la 30 iunie 2014. A doua etapa consta in auditarea propriu-zisa a site-urilor si dureaza intre 1 iulie – 31 iulie.

Participarea la Campanie si mecanism

Inscrierea in campanie se face prin completarea formularului de pe site-ul ideacity.ro la adresa http://ideacity.ro/campanie1406

In urma completarii formularului, participantii trebuie sa verifice ca detin controlul asupra site-ului inscris in campanie prin crearea unui fisier tip HTML in radacina site-ului inscris. Numele acestuia este transmis prin e-mail participantului in urma completarii formularului.

Participantii pe ale caror site-uri inscrise in campanie au fost identificate vulnerabilitati importante vor primi un raport ce va contine vulnerabilitati importante identificate, precum si impactul exploatarii acestora.

Confidentialitatea datelor

Adresele de e-mail ale participantilor precum si site-urile web inscrise in campanie nu vor fi facute publice de organizator.

Organizator,

S.C. IDEA CITY S.R.L.